Cautare

1758 de rezultate pentru "divizia onoare giurgiu as ghimpati" (3.86 secunde)
Giurgiu, singurul judet in regres In ultimii ani, rata de promovare oficiala, inainte de contestatii, a scazut de la 69%, in 2010 (ultimul an fara camere video) la 45%, in 2011, apoi 44% in 2012 si, in fine, 55,65% anul acesta.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
Convex Network S.R.L si Primaria Comunei Bulbucata, Giurgiu, in perioada 30 decembrie 2011 - 30 Noiembrie 2013.
- Giurgiu - Ruse (pod rutier si feroviar), - Calafat - Vidin (pod rutier si feroviar). ... -Calafat, -Bechet, -Turnu Magurele, - Giurgiu, - Oltenita, - Calarasi.
Apoi sunt judete, cum este Giurgiu, Teleorman, de unde ambulantele aduc pacientii direct de la Giurgiu, de la Alexandria la Bucuresti.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
In Satul Mestesugarilor din Comana, judetul Giurgiu, localnicii ii invata pe vizitatori cum sa faca diverse obiecte din papura ori din lemn, dar si arta tesutului la razboi.
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase orase din tara sunt Alexandria, Focsani, Braila, urmate de Calarasi, Satu Mare, Bacau, Giurgiu, Zalau, Galati si Buzau. ... Urmatoarele locuri sunt ocupate de Trei Insule din Arad, Priseaca din Targoviste, Industriala din Vaslui si Dallas din Giurgiu.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Cu doar o ora in urma, o veste trista a cazut peste fostii angajati ai Combinatului Chimic Giurgiu: ... Stefan Manea a fost director al Combinatului Chimic Giurgiu intre anii 1976 -1987, multi dintre fostii sai angajati avand numai cuvinte de lauda la adresa acestuia.
In ultimii ani, au fost vazute dropii in zona judetelor Calarasi, Giurgiu si Constanta. ... - Au fost semnalate populatii de dropii in zona localitatii Mihai Bravu, din judetul Giurgiu, in zona judetului Calarasi si in sudul Dobrogei, localitatea Negru Voda.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei.
Mai multi politisti din Giurgiu au facut cereri oficiale catre seful Serviciului Rutier pentru a primi porci de Craciun, dupa ce au aflat ca exista o lege care le da dreptul sa primeasca porci in functie de vechimea pe care o au.
Ministrul de Interne Lucian Bode anunta demiterea sefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu si cercetarea disciplinara a unui ofiter si 5 agenti in urma unei farse.
primar Iliescu din Giurgiu traieste intr-o lume pe care nu o intelege. Cum spuneam, Romania nu are nici un amestec.
Si totul a pornit de la situatia intilnita la granita romano-bulgara de la Giurgiu, unde primarul liberal nu a acceptat suspendarea taxelor percepute la vama.
Serviciul Roman de Informatii anunta un exercitiu antiterorist marti, care va avea loc in mai multe locuri din Bucuresti si judetele Giurgiu si Brasov.
• In judetul Giurgiu, politistii il cerceteaza pe un tanar de 23 de ani din comuna ilfoveana Vidra, acuzat ca a prejudiciat bugetul de stat cu peste 3 milioane de lei.
Noaptea trecuta, Politia Municipiului Giurgiu a fost sesizata prin numarul de urgenta 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca mai multe persoane arunca cu petarde, anunta institutia.
google-analytics.com